Bout bv

Borduur logo

Representatieve kleding wordt over het algemeen voorzien van borduurlogo's. Het is een duurzame vorm van logoverwerking en heeft een goede representatieve uitstraling.

Borduur logo's zijn in verhouding tot de overige vormen van logoverwerking duurder. Dit wordt veroorzaakt door het gecompliceerde proces en kostbare borduur apparatuur.

Om een logo te kunnen borduren zal er van het logo een zogenaamde "borduurkaart" moeten worden gemaakt. Dit is eigenlijk een stukje software waarbij het logo wordt omgezet in draadsteken, draadrichtingen en kleuren. Over het algemeen geldt dat de kwaliteit van het borduurlogo toeneemt naar mate de lussen van de steken korter worden.

De prijs van een borduurlogo is sterk afhankelijk van het aantal steken, het aantal te borduren producten en vooral waar (in Europa of het Verre Oosten)en wanneer (tijdens of na productie van het artikel) dat wordt gedaan.

Borduren is een specialistisch vakgebied, daarom heeft BOUT Beroepskleding ervoor gekozen dit proces uit te besteden bij een specialist.

Borduur logo's kunnen vanaf één logo geplaatst worden.

Voorbeeld Borduurlogo