Bedrijfskleding kopen?

Met ruim 100 jaar ervaring staan we bij BOUT Beroepskleding B.V. garant voor de best passende en kwalitatief meest hoogstaande werkkleding.

Werkkleding kopen bij

Bedrijfskleding koopt u bij BOUT Beroepskleding B.V.

Wij bieden een totaalpakket aan representatieve bedrijfskleding. Heeft u kleding nodig die kwalitatief sterk is, makkelijk draagt en goed oogt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor iedereen de beste werkkleding en werkschoenen op maat.

Kwalitatieve werkkleding voor elke sector

Wij bieden een uitgebreid assortiment comfortabele en representatieve werkkleding aan.

Onze werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze? Lees hieronder meer!

1) Plan uw afspraak

met één van onze experts. Heeft u dringende vragen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen.

2) Bekijk de mogelijkheden

tijdens de afspraak kunt u met één van onze experts bespreken wat de wensen betreft de nieuwe bedrijfskleding zijn en u adviseren over de mogelijke opties. 

3) Vrijblijvende offerte

Na onze afspraak ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte van de door u gekozen representatieve bedrijfskleding.

4) Goed passende werkkleding

Het is belangrijk dat bedrijfskleding goed past. Het is dan ook onderdeel van onze werkwijze dat we graag bij u langs komen om van u en uw werknemers de kledingmaten op te nemen. Zo weten we zeker dat uw kleding straks naadloos past en plezierig werkt.

Wij bieden bedrijfskleding van verschillende merken aan

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding, variërend van maatpakken tot overalls en van poloshirts tot laboratoriumjassen. Bij ons vindt u verschillende hoogwaardige merken, zoals Greiff, Santino, Clipper, Craft en Emma. Graag lichten we tijdens een persoonlijk gesprek de verschillen tussen deze verschillende merken werkkleding toe. Op die manier kunnen we u precies adviseren welke beroepskleding het beste bij u en uw branche past.

Geïnteresseerd in beroepskleding met logo?

Voor veel werkkleding is het belangrijk om van een logo voorzien te zijn. Voor de belastingdienst is het een vereiste dat er een bedrijfskenmerk duidelijk zichtbaar op de kleding is aangebracht. Maar, u wilt ook dat uw medewerkers er representatief en duidelijk herkenbaar bij lopen.

Dit plaatsen van een logo of bedrijfskenmerk op de kleding regelen wij uiteraard voor u. U kunt bij ons terecht voor beroepskleding met een geborduurd logo, maar ook voor seal-logo’s en badges.


Bedrukken heeft vaak de voorkeur voor producten die wat goedkoper zijn of regelmatiger vervangen moeten worden. Wij hebben na een uitvoerige testperiode voor u de fabrikant geselecteerd met de allerbeste kwaliteit seal-logo’s.  Er zijn inmiddels al seal-logo’s die het optische effect van een borduring geven. 


Het voordeel van borduren is wel de luxe uitstraling. Het blijft dus altijd goed zichtbaar en in originele kleuren. Dat gaat op voor alle soorten kleding, of we het nu hebben over jassen, vesten, truien, broeken of overhemden. Een geborduurd logo op uw bedrijfskleding is de meest duurzame keuze.

Ons borduurwerk wordt uitbesteed aan één van de beste borduurprofessionals van Nederland. Borduren is namelijk een vak dat alleen met jarenlange ervaring goed kan worden uitgeoefend. Zo zorgen we voor het best mogelijke resultaat voor uw kleding.

Maak nu een afspraak!

BOUT Beroepskleding B.V. heeft al meer dan 100 jaar ervaring en staat bekend als een uiterst servicegericht bedrijf. Dankzij onze ruime expertise kunnen wij u voorzien van het beste, onafhankelijke advies over uw werkkleding.

Bent u op zoek naar bedrijfskleding of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wilt u meer weten over ons assortiment bedrijfskleding? Bekijk dan het assortiment.