Bout bv

Over BOUT

Advies:           

Tijdens een oriënterend gesprek inventariseren wij uitgebreid de behoeftes van uw organisatie en de dragers. Aansluitend zullen wij u een aanbieding doen, waarbij wij rekening houden met de geïnventariseerde behoefte in combinatie met onze jarenlange ervaring. Wij geven uiteraard in een persoonlijk gesprek een onderbouwde uitleg over de gemaakte keuzes in onze aanbieding.

Maatname:    

Besluit u van ons aanbod gebruik te maken, dan zullen wij persoonlijk de medewerkers opmeten, om er voor te zorgen dat zij de juiste maten krijgen geleverd. Het doorpassen van de kleding en meten van aanpassingen van de kleding verzorgen wij op de door u opgegeven locatie. Tevens is het mogelijk om, indien dit uw voorkeur heeft, de medewerkers in onze showroom op te meten.

Vermakingen:

Als er vermakingen aan de kleding moeten worden uitgevoerd, dan verzorgen wij dit in ons eigen atelier.

Logoverwerking:       

Wij kunnen alle soorten logo’s en emblemen verwerken. Dit doen wij zo veel mogelijk in eigen beheer. Bij bepaalde logovormen hebben wij ervoor gekozen om de verwerking hiervan uit te besteden aan daarin gespecialiseerde bedrijven. Dit om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Levering:        

Alle kleding en schoenen worden door ons, op ieder gewenst adres, per persoon verpakt, uitgeleverd.